8 mar 2020

Borettslaget lanserer nye websider

Fra og med i dag - 8. mars - er det nytt design og flere nye funksjoner på borettslagets websider. Adressen er fortsatt den sammen - www.oppsalborettslag.no. De nye websidene vil bli tilgjengelig i løpet av dagen.


Den største forandringen er at du nå må logge deg inn for å kunne se informasjon som blir lagt ut. Innloggingen skjer knappen øverst i høyre hjørne (Kom i gang) og benytter telefonnummer og tilsendt kode på sms. Ved normalbruk skal det kun være nødvendig å logge seg inn en gang og deretter vil nettleser "huske" deg videre. Får du ikke logget deg inn - ta kontakt med styret så får vi ordnet dette.


De nye websidene er delt inn i tre hoveddeler: nyheter, temaer og min bolig/min profil.

  • nyhetsdelen vil bestå av informasjon som er relevant i en kortere periode som for eksempel varsel om arbeider i borettslaget, dugnad, og så videre. Nyheter blir varslet til epost til de som har godkjent digital kommunikasjon i profilen.
  • temaer gir informasjon om borettslaget og tjenester. Her ligger informasjon som gjelder for lengre perioder, som for eksempel parkering, vaktmester, sentralvarme/radiator og så videre.
  • min bolig gir deg informasjon som styret har om deg og din bolig, inkludert betalte fellesutgifter.


Finner du ikke det du leter på de nye websidene? De gamle websidene vil være tilgjengelig i en overgangsperiode via her.oppsalborettslag.no.