Endret: 9 okt 2019     Opprettet: 16 okt 2018

Informasjon HØST 2018

En kortversjon av informasjonene nedenfor er også hengt opp på våre oppslagstavler.

Ny betalingsløsning i borettslaget

Borettslaget har opprettet Vipps for enklere betalinger av tjenester. Dette er også ett rimeligere alternativ for borettslaget. Betaling via kort vil fases ut i løpet av 2018. Søk opp Oppsal borettslag under Kjøp og betal og se hvilke tjenester borettslaget tilbyr.

Postkasseskilt

Det er dessverre noen postkasser som har klistret opp navn på papirlapper/skrevet med tusj. Dette er ikke ønskelig og det er vedtatt regler for dette.
De som ikke har standard postkasseskilt vil få rundskriv i sin postkasse hvor det beskrives hvordan bestille nytt skilt på driftskontoret. «Nei takk til reklame» er eneste unntaket.
Standard postkasseskilt er hvit med sort tall/bokstaver gravert inn og skal inneholde leilighetsnummer.

Uvedkommende ingen adgang

Styret minner om husordensreglene som sier at ingen uvedkommende skal slippes inn i våre oppganger. Borettslaget har reklamekasser på utsiden av hver oppgang som det kan henvises til. Er det en selger eller andre som skal inn er det beboers ansvar å sørge for at de enten slippes inn til vedkommende og så geleides ut eller avvise de.

Oppvarming, lufting og ventilasjon i borettslaget

Det henvises til informasjon om dette på følgende linker:

Vinterlagring av scooter/MC samt dekklagring

Borettslaget tilbyr vinterlagring av beboernes scooter/MC og moped i kjellerrommet under fyrhuset. Avgift er satt til kr.500,- for vintersesongen.

Avgiften er satt til 600,- pr år for fire dekk (maks bredde totalt er ca 1 meter). Førstemann til mølla gjelder.

Kontakt driftskontoret om du har ønske om lagring.