Rundskriv: 2017 desember

Rundskriv fra styret til beboere i forbindelse med jula.

Kjære beboer.

Vi skriver desember måned, og her er litt praktisk info før julen setter inn.

•    Høstens brannvernrunde ble gjennomført av Oppsal vaktmestersentral, og vi håper alle beboerne tok de vel imot. Det er byttet batterier i varslere og foretatt kontroll av brannslokningsapparat. Se også laminert oppslag i oppgangene. Til de av dere som ikke har fått besøk – husk og bytt batteri og snu brannslukkingsapparatet opp ned ett par ganger. Dette skal gjøres 3-4 ganger årlig. De som etter kontroll fikk beskjed om at brannslokningsapparat og/eller røykvarsler var defekt, må sørge for å bytte dette STRAKS!

•    Beboermøte ble avholdt 28. november 2017. Agenda var nytt avfallssystem og fremtidig løsning for internett og TV i borettslaget. Det ble holdt en kort presentasjon av mulig løsning for nytt avfallssystem fra Per Wangen i OBOS Prosjekt. Tre tilbydere holdt en presentasjon fibernett. Tilbyderne vil sende ut sin presentasjon til alle beboere. Hoved premissene fra styrets side er dog at selve installasjonen av ett eventuelt fibernett til hver leilighet ikke skal koste borettslaget noe utover en binding til leverandør i (antatt) 5 år. 

•    Minner om at det vil bli avholdt ekstraordinær generalforsamling 16. januar 2018 i forbindelse med nytt avfallssystem og fremtidig løsning for internett og TV i borettslaget. Nærmere informasjon kommer i postkassene.

•    Julen er dessverre den høytiden hvor de fleste branner oppstår. Husk at åpen ild er årsaken til de fleste branner. Ikke la stearinlys brenne uten tilsyn!

•    Julepapir kan nå gjenvinnes og kastes i papirkontainer! Dersom den dere bruker til vanlig er full, prøv en annen. Det skal ikke settes igjen på utsiden av papirkontaineren.

•    Juletrær plasseres ved søppelkontainerne når de skal kastes. Borettslaget har avtalt med vaktmesterne at de så samler dem inn.

•    Dyreeiere: Husk at det er like viktig med hundepose når det er vinter og det snør. Vi ønsker en hyggelig vår uten etterlatenskaper fra vinteren. Og at katter ikke har godt av å være ute lenge på kalde dager.

•    Dekklagning: Styret vil informere om at vi nå kan tilby lagring av bildekk i borettslaget. Det koster kr. 500,- pr. sesong. Ta kontakt med driftskontoret om dette skulle være av interesse. 

Styret ønsker alle en god og fredfull Jul
og et riktig godt nytt år!