Serviceleilighet WH 4 - BOOKING

BOOKING AV SERVICELEILIGHET I WH 4

BOOKING

NB: Ved å booke bekrefter du at du har lest og godtatt vilkår og informasjon på Vibbo!

Pris: 250,- per døgn. + oppstartsgebyr per booking: kr. 500,-

(eksempel: 1 døgn: 750,- , 2 døgn: 1000,-, 3 døgn: 1250,-)

For å holde disse lave prisene er vi avhengige av at alle tar godt vare på leilighetene og behandler dem som sitt eget hjem :)

Priser er fastsatt med tanke på at leieinntekter skal gå i balanse med utgifter. Flere ukers/måneders leie (f.eks. ved inn-/utflytting eller oppussing) kan tilbys dersom det normalt ikke vil være fullt belegg i alle leiligheter i perioden.

Slik booker du: Fyll ut skjema i kalenderen for de dagene du ønsker og send inn. Vi behandler søknaden i løpet av 3 virkedager og forsikrer oss om at leiligheten er ledig. Du mottar bekreftelse på mailadressen du oppgir i skjemaet. Dersom du booker mindre enn 3 virkedager før ønsket innsjekk, ring kontaktpersonen for serviceleilighetene. (Tlf finner du under kontakt på Vibbo)

Dette vises offentlig: "Arrangement" vises for alle. "Søknadstekst" sendes kun til styret og skal inneholde navn, mobiltelefon og ditt seksjonsnummer / leilighetsnummer.

Kalenderen er hvit/grå på ledige dager. NB: Ofte skraveres for mange dager oransje! Dobbeltsjekk derfor om det kanskje er mulig å sjekke inn én dag tidligere eller sjekke ut én dag senere enn det ser ut som. Innsjekk er alltid 15:00 og utsjekk 13:00 for datoene som er oppgitt for bookingene selv om noen registrerer andre tidspunkt i forespørslene og det er selvfølgelig mulig å sjekke inn samme dag som noen andre sjekker ut. Ta kontakt dersom dere er i tvil.

Bookinger kan bli flyttet mellom våre 3 serviceleiligheter for å få kabalen til å gå opp i populære perioder.


Skriv inn tegnene nedenfor
captcha
;